My Amps and stuff.


PreAmp en effect:

Merk: Rocktron, Zoom en Art.

Model: Maxe, 9030 en X-15.

Beschrijving: De maxe is een proffesionele preamp, om het geluid ideaal om het signaal te oversturen. De zoom is een multi effect, dat met de X-15 aan gestuurd kan worden

Geschiedenis: De preamp komt ook van Rob Jeurissen gekocht en klinkt gewoon te gek. De zoom heb ik aangeschaft om hij niet te duur was en de Marshall geen reverb had.


Effect en Mic:

Merk: ProCo, Boss en Shure.

Model: Turbo Rat, Turbo OverDrive en SM58.

Beschrijving: De Rat is een stevig pedaaltje dat van solid Blues to Rock klinkt, de OD2 is meer voor stevige Rock, de mic een van werelds meest gebruikte mic's.

Geschiedenis: Beiden gekocht bij Rob Jeurissen, de Rat heb ik gekocht omdat ik geen Tube Screamer kon vinden, tja bij de OD2 kon het gewoon weer niet laten.

Details over de Champ.

Mini Amp:

Merk: Fender.

Model: Champ Silver Face.

Beschrijving: Kleine klasieke lampen versterker jaren '70.

Geschiedenis: Deze versterker is een echte klasieker, zonder boe of bah, hij was echter beland in iemand zijn garage tussen het brand hout, waar hij door Rob Jeurissen werd bevrijd, later kocht ik hem.

Details over de Twin Reverb.

Blues Amp:

Merk: Fender.

Model: Twin Reverb Silver Face jaren '70.

Beschrijving: De ultieme versterker als clean spelen je ding is, voor Blues, maar voor Rock geen probleem alleen even Tube Screamer zorgen.

Geschiedenis: Deze versterker heb ik kunnen kopen vorr zo'n 750 €, hij klonk echter niet echt perfect, nadat ik hem heb later reviseren bij Woodstock uit Harderwijk voor 150 € en hij klinkt weer als nieuw.