My Old Amps.

Klik voor meer info over het reissue model.

1ste Amp:

Merk: Fender.

Model: Blackface Bassman '67

Beschrijving: Echte Klasieker uit 1967, voorzien voor meerdere instrumenten, keyboard, basgitaar, gitaar. Was uiteindelijk alleen belieft bij de gitaristen.

Geschiedenis: Had ik samen met mijn Squier Bullet gekocht van iemand die stopte met spelen. Ik had dan ook geen idee van de waarde en heb hem veel te goedkoop verkocht. Actuele waarde ±1000€. Zijn voorloper van 1959 wordt nog geproduceert, als een vintage reissue.

Klik voor meer info.

Miskoop:

Merk: Marshall.

Model: Valvestate 80watt.

Beschrijving: 80watt versterker met reverb, 2-channel, 1 Lamp in voor versterker transistor eindtrap.

Geschiedenis: Deze versterker had ik gekocht van het geld van de Bassman, die aan revisie toe was, ik dacht dat dat niet te betalen zou zijn. Versterker is niet slecht, zolang je de vervorming gebruikt, meer iets voor de moderne gitarist.

Klik voor meer info over de Hot Rod reeks.

Mini Amp:

Merk: Fender.

Model: Champ 12.

Beschrijving: Goede beginners versterker, clean zeer goed, boost iets minder.

Geschiedenis: Dit was een goede tussen oplossing, het echte Fender geluid voor een prijsje, weg met die Valvestate, leve het echte buizen geluid. Nu is er de Hot Rod reeks, met de Pro Junior.

Klik voor meer info.

Ultieme Amp:

Merk: Marshall.

Model: 6100 30th Ann.

Beschrijving: Proffesionele 3-channel versterker Clean, Crunch en Lead. Mijn exemplaar had Amerikaanse lampen (6L6) i.p.v. Britse (EL34).

Geschiedenis: Ook dit pracht exemplaar kocht ik van Rob Jeurissen, door de 6L6 lampen klonk bij veel mooier clean en kon toch nog ruig genoeg, mooi om van Blues over te schakelen naar Rock.